Scoala de zbor care iti da aripi

Testimonials Section

1. Am ales aceasta scoala in urma recomandarilor primite. Cursul nu a fost usor, lectorii sunt cei mai buni, m-au fascinat din prima clipa si mi-au insuflat dorinta de a zbura. Imediat dupa finalizarea cursurilor, scoala m-a trimis la interviul din cadrul companiei Blue Air unde am fost angajata si lucrez si in prezent. O reusita foarte rapida de care sunt foarte mandra !
madalina
Multumesc echipei Aero Team,
Madalina

2. Am ales aceasta scoala pentru ca mi-am dorit sa fiu foarte bine pregatit. Aici lectori sunt foarte apropiati de noi, de elevi si drept urmare deja sunt angaja,t inainte cu cateva zile de a finaliza cursul, am fost trimis de scoala la un interviu unde am fost acceptat. Abia astept sa zbor.
alex
Abia astept sa zbor.
Alex

3. Am ales sa merg catre aceasta meserie si am ales Aero Team. Lectorii sunt foarte buni si ne-au pregatit foarte bine. Au fost langa noi si ne-au indrumat pana la angajare.
aida
Aida

4. Am primit sprijin si indrumare din partea echipei Aero Team. Cei mai buni !
robert
Robert

5. A fost o experienta extraordinara,in care m-am dezvoltat foarte mult. Daca la inceput mi s-a parut un vis foarte greu de atins, dupa ce am urmat cursurile la Aero Team, am descoperit ca nimic nu e imposibil si ca poti reusi orice iti propui daca întâlnești oameni dornici sa te sustina si sa iti dea încredere in tine ca poti reusi. Recomand tuturor celor interesati sa urmeze aceste cursuri si sa nu aiba nicio ezitare. Multumesc echipei Aero Team si indeosebi Cristinei Ianuszewicz,pentru ca m-ati ajutat sa imi traiesc visul!
claudiu
Claudiu

6. O echipa de profesionisti desavarsiti, dedicati si pasionati ce creeaza noi orizonturi! La o saptamana de la finalizarea cursurilor, scoala AERO TEAM mi-a oferit sansa sa zbor in cadrul unui operator roman!
Cosmin

7. O echipa dar si o familie foarte frumoasa ….Imi este dor de clipele petrecute la Aero Team…
laurentiu-2
Laurentiu

8. Cea mai minunata echipa pe care am cunoscut-o,, profesionisti adevarati, funny, positive atitude!!! I love u guys!, miss u already!
simona
Simona

9. Experienced and friendly teachers!Lovely atmosphere,always a pleasure to be there! I highly recommend.It’s never to late to follow your dreams!❣️AeroTeam.
cristina
Cristina

Noutati

Cursuri de formare

6 februarie

Cursuri de formare

9 ianuarie

Contact info

Adresa: Blvd. Ion Ionescu de la Brad nr. 61 - 63, sector 1, Bucuresti

Hotline:

+40 752 397 218    021.296.33.97

E-mail:
aeroteamromania@gmail.com
office@aero-team.ro